zondag , 24 juni 2018
Home / Weer / Vannacht wolkenvelden en lokaal (dichte) mist

Vannacht wolkenvelden en lokaal (dichte) mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht komt plaatselijk (dichte) mist voor. Verder zijn er wolkenvelden en regent het in het oosten nog af en toe licht. De minimumtemperatuur varieert van 10°C in het noorden tot ongeveer 13°C elders. De wind is overwegend zwak en veranderlijk.

Na het optrekken van de mist zijn er overdag perioden met zon. In de middag kan vooral landinwaarts een lichte bui ontstaan. De middagtemperatuur loopt uiteen van 20°C aan zee tot 24°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is landinwaarts zwak en veranderlijk, in de kustgebieden waait er in de middag een zwakke wind vanaf zee.

In de nacht naar zaterdag is er vrij veel bewolking aanwezig, waar plaatselijk wat lichte regen of motregen uit kan vallen. De zuidwestenwind wordt zwak tot matig en de minimumtemperatuur komt uit rond 12°C.

Zaterdag is het wisselend bewolkt met af en toe zon en plaatselijk wat lichte regen of een lichte bui. De wind wordt west tot zuidwest en blijft zwak tot matig. De middagtemperatuur varieert van 18°C aan zee tot 22°C in het oosten en zuidoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 15/06/2018 03.55 uur LT

Klik voor bron | Knmi.nl verwachtingen