Vannacht van het zuidwesten uit af en toe regen, overdag (onweers)buien - Reetketel
zondag , 19 augustus 2018
Home / Weer / Vannacht van het zuidwesten uit af en toe regen, overdag (onweers)buien

Vannacht van het zuidwesten uit af en toe regen, overdag (onweers)buien

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is bewolkt en van het zuidwesten uit gaat het af en toe regenen. Het wordt niet koud met minimumtemperaturen rond 17°C. De wind is zwak is zuidoostelijk.

Overdag is er veel bewolking en in de ochtend valt er hier en daar regen of er komt een bui voor, mogelijk met onweer. In de middag breekt de zon soms door maar dan ontstaan er ook enkele stevige buien, met onweer en lokaal hagel. Plaatselijk kan in korte tijd veel neerslag vallen, tussen 20 en 40 mm. Ook in de avond kan er nog een enkele bui overtrekken. De maximumtemperatuur ligt tussen 20°C langs de westkust en 24°C in het oosten. De wind draait in de ochtend van zuid naar zuidwest en wordt matig, langs de kust af en toe vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is er veel bewolking en trekken nog enkele buien over. De minimumtemperatuur ligt rond 16°C. De westelijke wind is matig, langs de kust soms vrij krachtig.

Dinsdagochtend is het wisselend bewolkt en vooral in het oosten komen er nog enkele buien voor. In de middag wordt het zo goed als droog en breekt van het westen uit de zon steeds beter door. De maximumtemperatuur ligt rond 22°C. De wind blijft westelijk en is matig, langs de kust vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/08/2018 00.25 uur LT

Klik voor bron | Knmi.nl verwachtingen