maandag , 20 november 2017

FDP stapt op, coalitieonderhandelingen Duitsland mislukken

De coalitiebesprekingen over een nieuwe Duitse regering zijn mislukt. De FDp trekt zich terug uit de onderhandelingen over een 'Jamaica-coalitie' met CDU/CSU en de Groenen."Het is beter niet te regeren dan verkeerd te regeren", zei voorman Lindner in Berlijn. Volgens hem is er geen vertrouwensbasis gevonden tussen de partijen.Rond middernacht zei Lindner dat partijen geen overeenstemming konden bereiken over hoe het land gemoderniseerd moest worden.

Lees meer

Doden door ongeluk met spookrijder bij de Roertunnel

Bij Roermond zijn twee doden gevallen bij een ernstig ongeluk met een spookrijder. Het gaat om de bestuurders van de twee auto's die botsten.De frontale aanrijding gebeurde net buiten de Roertunnel, op de rijbaan naar het zuiden. Vlak voor het ongeluk werd al gemeld dat er een spookrijder reed.Brokstukken van de auto's kwamen terecht op de rijbaan richting Nijmegen. De A73 is daarom in beide richtingen afgesloten tussen Roermond-Oost en de Roertunnel. De politie gaat ervan uit dat de stremming nog uren zal duren.Over de identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend.

Lees meer

Dode door ongeluk met spookrijder bij de Roertunnel

Bij Roermond is een dode gevallen bij een ernstig ongeluk met een spookrijder. Ook is er zeker een persoon zwaargewond geraakt.Het gaat om een frontale aanrijding net buiten de Roertunnel, op de rijbaan naar het zuiden. Vlak voor het ongeluk werd al gemeld dat er een spookrijder reed.Brokstukken van de auto's kwamen terecht op de rijbaan richting Nijmegen. De A73 is daarom in beide richtingen afgesloten tussen Roermond-Oost en de Roertunnel. De politie gaat ervan uit dat de stremming nog uren zal duren.Over de identiteit van de slachtoffers is nog niks bekend.

Lees meer

‘Volgende iPhone zal gebruik maken van 4×4 MIMO’

Het is ondertussen iets meer dan een maand geleden: Apple introduceerde de iPhone 8, 8 Plus en X. De drie smartphones zijn ondertussen al op de markt, maar zoals gewoonlijk duiken de eerste geruchten over de volgende generatie al op. Dit lijkt op het eerste zicht vroeg, maar heel wat bedrijven hebben hun plannen voor komende toestellen al klaarliggen. Apple lijkt nu de samenwerking met Intel aan te gaan om een nieuwe modem te ontwikkelen. Deze modem zou ondersteuning gaan bieden voor 4x4 MIMO,...

Lees meer

Trump ruziet met vader basketballers

De Amerikaanse president Donald Trump twitterde zondag dat hij drie basketballers die in China waren opgepakt op verdenking van winkeldiefstal, in de gevangenis had moeten laten zitten. De tweet was een reactie op uitspraken van de vader van een van de drie Amerikaanse basketballers.

Lees meer
Volgende pagina »